FOTBALL: Randaberg har fått en strålende start på sesongen etter at laget nå spiller i 4. divisjon.

I kveld var det Vaulen som var motstander, og det viste seg fort at dette kunne bli målrikt. Det ble det også, for da kampen dommer, for anledningen i topplue, blåste av kampen, sto det hele 10–0 til Randaberg.

Julie Helgevold Mathisen ble kampen toppscorer med hele fem mål. Hun sto for alle Randabergs mål i første omgang og hadde i realiteten punkter kampen da Randaberg gikk opp i 2–0 etter bare fem minutter.

Randaberg ledet 4–0 etter første omgang.

Vaulens keeper måtte plukke ti baller ut av eget mål. Foto: Per Thime

I andre omgang fortsatte Randaberg å gjøre akkurat som de ville. Vaulen var i kveld ingen målestokk og var sjanseløse.

Det ble ytterligere seks mål i andre omgang, hvor to av dem kom i det 46 spilleminutt, signert Ida Lineah Nilsen Løland, lagets kaptein.

Flere bilder - bla til høyre

Kampfakta Foto: NTB

Randabergs øvrige mål i andre omgang ble scoret av Tori Solvik Nome (2), Sigrid Vespestad Mæland og Julie Helgevold Mathisen, som scoret det siste målet og hennes femte for kvelden.

Med seieren så overtok Randaberg også tabelltoppen i divisjonen. Neste kamp er ikke før 20. mai, borte mot Vidar 2. Kveldens kamp var også den tredje seieren på rad.