FOTBALL: 0–16 var målforskjellen for Randaberg før kveldens kamp i 5. divisjon. Nå er den 1–19, for Bjerkreim vant torsdagens kamp i Myrå 3–1

I første omgang hang Randaberg godt med i banespillet, men det ble skapt svært få sjanser, til begge lag.

Bjerkreim scoret kampens første mål da det var spilt en halvtime. Mathias Storm Henriksen fikk sendt av et skudd fra 14–15 meter, som krøp under Emerson van der Veen i Randaberg-målet.

Randaberg ga seg ikke og fikk uttelling fire minutter før pause. Bjørnar Tollaksen Nilsen utlignet til 1–1 og laget Randabergs aller første mål i serien denne sesongen.

Randaberg 2 tapte 1–3 mot Bjerkreim. Foto: Per Thime

I andre omgang var det målløst lenge, eller svært lenge.

Først mot slutten av kampen ble det scoringer, begge til Bjerkreim.

Først tok laget ledelsen 2–1 da Henrik Lædre scoret. Det var spilt 82 minutter da den tidligere EIK-spilleren sørget for ledelse.

På overtid ble det 3–1, for Stian Skjæveland sørget for 3–1 seier til laget.

Seieren sendte Bjerkreim opp på 2. plass, mens Randaberg er poengløse helt i bunnen av tabellen, men - det var mye fremgang å spore for laget.