HÅNDBALL: Det siste først, for Randaberg HKs herrelag spilte onsdag kveld sin siste seriekamp denne sesongen.

Motstander i Randaberghallene var studentene fra UiSI, et lag som var på 2. plass på tabellen.

Studentene ledet 10–8 etter første omgang, men Randaberg, som endte sist på tabellen, gjorde et forsøk på å hente inn ledelsen i andre omgang.

Innledningsvis var det gjestene som scoret, mens hjemmelaget bommet mest. Studentlaget gikk opp i 15–10 ledelse før hjemmelaget våknet.

Randaberg kom seg oppover og var på 15–16, og ledet også 19–18, fem minutter før slutt.

UiSI scoret et par kjappe mål, hentet seg inn og vant kampen knepent 21–20.

Toppscorer for Randaberg var Jarand Lein, 7 mål.

Lillian Tunge ble toppscorer da Randaberg HK slo Bryne. Foto: Per Thime

Randabergs lag for kvinner i 4. divisjon spilte kamp tirsdag kveld.

Motstander var Bryne. Her var det Randaberg som nok en gang viste fine takter.

Jo, en ujevn sesong, men innimellom har laget vist mye bra. Mot Bryne ledet RHK-damene hele 15–8 etter første omgang.

I andre omgang fikk de en lengre periode uten mål, mens Bryne scora fem på rad og det sto 17–17.

Randaberg kom til hektene, traff der ballen skulle og vant til slutt kampen 21–19.

Toppscorer for Randaberg var Lillian Tunge med 7 mål, hvor to kom på straffekast.

I divisjonen er det flere kamper igjen å spille.