KULTUR: I går var det en skikkelig festaften på Varen kulturscene, og det takket være Christina Bergli, kordamer og fullt band. Det var som kjent legendene Whitney Houston og Aretha Franklin som ble hyllet.

Randaberg24 pratet med far Arve og mor Kari Elice, som var mer enn stolt over datteren sin.

— Christina har utviklet seg voldsomt, at vår datter klarer å samle så mange på kulturscenen er topp. Vi stiller alltid opp og er stolte over det hun har fått til i kveld, sier de begge samstemt.

Christina Bergli måtte dokumentere det hele, tok selfie med en full sal i bakgrunnen. Foto: Simen Ingemundsen

Som barn sang Bergli lite, det var først da hun deltok på Gosenrevyen det løsnet, og spesielt sangfugl var hun på folkehøyskolen. Kari Elice som har hatt musikk som arbeid, og som sammen med sin mann har de sunget i kor, vært solosangere og gjort duetter, er sikker på at Christina har fått interessen for musikk inn med morsmelken.

— Datteren vår har gått en helt annen vei sjangermessig enn oss, men det at hun synger har hun etter oss, forteller mor og far Bergli som har sunget religiøse låter hele sitt liv.

De mener at tribute konserter er en fin guest, og synes det er flott med hyllester. De mener begge det er flott at datteren valgte to artister som de har hørt mye av opp igjennom.

— Det var en fantastisk start med «I Will Always Love You» og balladen «I Believe in You and Me» var også nydelig, avslutter mor og far Bergli som benytter anledningen til å skryter av hvor dyktige folk datteren hadde med seg.