Inviterer til variert kunst på Leikvoll

Atelier Lyst ønsker deg til Leikvoll, hvis du har lyst.

Kunstnerne ønsker deg mer enn gjerne på besøk til Leikvoll.
  • Per Thime
Publisert: Publisert:

UTSTILLING: - Vi er åtte damer som har lyst på besøk, sier Anne Lein-Mathisen.

Det er på Leikvoll det skjer - for torsdag, lørdag og søndag åpner kunstnerne opp sitt atelier og inviterer til utstilling igjen.

– Dette er noe vi så absolutt gleder oss til. Det blir tre dager med variert bildekunst både i forskjellige større størrelser, teknikker og maling. Oljemaling, akrylmaling, akvarell - med og uten ramme skal det også bli, forteller hun.

De åtte lokale kunstnerne som kommer fra nærområdet er ikke ukjent med utstillinger langs Kvernevikveien, men mest om søndagene.

– I denne måneden pleier vi å rydde unna våre maleting og gjøre rommet om til et rent utstillingslokale. Vi setter pris på hyggelige besøk, for det pleier det også å være. Tilbakemeldingene fra tidligere år er veldig positive - så det er kjekt.

Når det også nærmer seg jul så kan du også gjøre mer enn å slå av en prat med de lokale kunstnerne.

– Ja, det er klart går an. Vi satser på at alle som kommer innom skal ha en hyggelig opplevelse i vårt atelier og har lyst å komme tilbake. Det kan også både ses på kunst, men man kan også kjøpe om noen trenger noe fin hjemme, på hytta eller som en gave. Kjøpetvang er det overhodet ikke, for vi liker godt å slå av en prat her oppe, både på torsdag lørdag og søndag.

Sølvi Håland Vestvik (t.v) og Anne Lein-Mathisen klar for besøk i tre dager på Leikvoll.