Det var en stolt forfatter som fortalte om debutboken sin og framtidige planer.||Det var en stolt forfatter som fortalte om debutboken sin og framtidige planer.

KULTUR:

— Jeg ser på det å været årets «Hele Rogaland Leser» som en stor ære. Det er helt fantastisk å dra rundt på biblioteker og skoler for å fortelle om boken min.

Tittelen «Steinauge» betyr å stable stein til ett gjerde, og det å ha øye for den rette stein for å skape ett stødig og komplett steingjerde. I løpet av 45 minutter fortalte hun om skriveprosessen, hvorfor hun valgte å skrive på nynorsk, om karakteren, om historien bak boken, samt om tematikken i «Steinauge». I tillegg fortalte hun om sin nyeste utgivelse «Skinliv» og serverte en rekke litterære smaksprøver.

— Det er stas å ha dratt rundt på kryss og tvers i fylket for å fortelle og lese fra min debut. Siden vi forfatter for det meste sitter inne, er gull verdt å komme seg ut på slike tilstelninger.

,Det var ett konsentrert publikum som satt å lyttet aktivt til forfatteren. Mot slutten av bokpraten fikk publikumet mulighet til å stille spørsmål. Utifra spørsmålene var det tydelig at de fleste av tilskuerne hadde lest boken i forkant.

,

Enda ikke lest? Lyst til å lese? Randaberg folkebibliotek har enda noen gratis eksemplarer igjen av boken.