— Ønsker å gjøre hagelaget mer attraktivt for de yngre

Gina Wigdel, hagelagets nye leder ser med glede framover. Nå har hun planer om å gjøre hagelaget mer attraktiv for de yngre.|
  • Simen Ingemundsen
Publisert: Publisert:

KULTUR: 

I februar ble Gina Wigdel valgt som Randaberg Hagelag sin ny leder, da var Gro Vigane sin tid som styrets leder over. Historien skal ha det til at Wigdel i utgangspunktet ønsket å holde foredrag, men plutselig var hun med i styret.,

— Mitt ønske er å snu skuta og gjøre hagelaget mer attraktiv for de unge, sier Wigdel.

For hagelagets nye leder betyr hage absolutt alt. Det er terapi for sjelen og en fin måte å komme seg ut for å være fysisk aktiv.

— Det som er kjekt med blomster er at du kan dele og gi. Jeg liker best å dyrke egen mat i hagen.

Den nye lederen for hagelaget har planer om å tilby spennende og lærerike kurs til sine 101 medlemmene, plante krokus i skråningen ved Harestad skole som skal være til glede for bygdas humler og insekter, plante frukthager rundt i bygda som innbyggerne kan få glede av, samt å plante fargerike blomster i midtrabattene.

— Samtidig som jeg ble valg som leder, ble også Truls Kolnes med i styret, han er lagets helt egen prosjektleder og sammen har vi lyst å gjøre enormt mye for våre medlemmer. Vi har mange planer, og håper å få gjort mye framover, avslutter Wigdel.