KULTUR: Mia Nesvik, Odd Nesvik, Britt Kolnes og Kurt Kolnes har vokst opp med Elton John, og har mange av platene på CD og LP. De håper på allsang, og ser fram til å høre sanger som «Nikita», «Candle In The Wind» og «Sacrifice» fremført av Norges egen Elton John.

— Det er kjempebra at de arrangerer slike konserter her i bygda. Vi går sjelden på konsert, så når det kommer artister vi liker bestiller vi ganske tidlig billetter, sier vennegjengen.

Foto: Simon Sjøkvist

Britt er den eneste i vennegjengen som har opplevd Elton John live, og sist de besøkte Varen for kulturell opplevelse var da Odd Nordstoga og Bjarne Brøndbo gjestet bygda.

— Vi liker hyllestshow, og sist vi var på et slikt show var da «Smokie» ble hyllet i Kuppelhallen, det var en fin opplevelse, sier de samstemt.

De håper flere bruker Varen kulturscene framover, og gleder seg blant annet til Randabergrevyen «Opp med et smell!» som settes opp nå i november.

— Hvis det kun er solgt noe over 100 billetter til dette hyllestshowet er det garantert mange som kommer til å angre i ettertid. For dette er god musikk, vi har jo lest anmeldelser fra tidligere show og har gledet oss en hel haug til dette, avslutter vennegjengen.