Simen Ingemundsen og Stig Ellingsen satser på TikTok.

TIKTOK:

Hvor møter man de unge? Det er selvsagt for en stor del på sosiale medier. Det har de to lokale forfatterne Stig Ellingsen og Simen Ingemundsen også tatt konsekvensen av.,

— Selv gikk jeg på lesekurs inntil leselysten kom innover meg i 2008, da jeg så Max Manus på kino. Kan huske jeg satt med lærere dag inn og dag ut, for å lære å lese, da hadde jeg ikke sosiale medier å lære av og det fantes ingen slike tiltak.Nå gjør det i hvert fall det, sier Simen Ingemundsen.

De vil bli stjerner på TikTok, der veldig mange unge befinner seg.

— Vi håper å treffe flere lesere og spesielt det yngre publikummet og få dem også til å ville lese. Det er viktig at de yngre får øynene opp for hvor viktig litteraturen er, sier de to forfatterne.

Ved å «henge» på TikTok har de selvsagt også et ønske å møte deres lesere.

— Vi håper å treffe flere lesere og spesielt det yngre publikummet og få dem også til å ville lese. Det er viktig at de yngre får øynene opp for hvor viktig litteraturen er.

De ønsker altså å spre leselyst hos folket. I tillegg vil de to legge ut videosnutter om bøker som kommer, men også litt bonusmateriale.

— Vi må jo «bjuda» på litt. Derfor er det kjekt at Neglebitt forlag DA kan bidra på TikTok og spre leselyst. Og ja det kommer mye morsomt også fremover. Allerede kan Neglebitt forlag  sin TikTok profil følges, men først neste måned blir den tatt i bruk. Vi gleder oss til å teste ut denne sosiale plattformen.