KULTUR:

Om et par uker står Randabergs MGP Jr.-håp på scenen i Telenor Arena. Av 10 nummer er Line sang «Masken» den åttende ut i ilden lørdag 28. mai.,

— Klart jeg har sommerfugler i magen. Uansett om jeg vinner eller ikke blir dette et minne for livet, sier randabergjenta.

<a href="https://nrksuper.no/serie/melodi-grand-prix-junior/MSUM00003622/sesong-2022/episode-8?fbclid=IwAR0JRW5isHwtNJuS38ZJfNGfVHKSqiifgBCG7cvf19wXbDhWM4htVCIKv8w">Se NRK Super sin presentasjon av Line</a>.

Hun er ganske spent på hvordan det blir å stå på en så stor scene, og fremføre låten foran så mange tilskuere. Hun leker seg med tanke på å ta med trofeet hjem, men gleder seg til å skryte av sine konkurrenter;

— Det blir vanskelig å stemme frem sin favoritt i år, siden det er så utrolig mange dyktige konkurrenter.

Tomas viste stor takknemlighet over at Line ville opptre på «I kveld med Tomas og Gunvald». Foto: FOTO: Simen Ingemundsen

Akkurat nå er det rundt 30.000 som har lyttet til «Masken» på Spotify, og under fredagens «I kveld med Tomas og Gunvald» fremførte hun låten offentlig for aller første gang.

— Jeg har allerede fått gleden av å skrive autografer i friminuttene og lovordene er mange. Det er veldig gøy at sangen blir så godt mottatt, avslutter Line.

Hun håper Randaberg vil stemme henne frem lørdag 28. mai, setter pris på at Grødem kirke, hennes kirke skal stelle i stand MGP Jr.-fest, og ser frem til å fremføre sangen sin på riksdekkende TV, være på «Green Rom» og lytte til de andre konkurrentene sine.

Line blir forresten også å høre på Vistestranden under 17. mai.