RANDABERGFJELLET: Goggen er en mester i å skape festlig stemning, med sin kassegitar og kraftfulle stemme bydde han på norske folkekjære slagere på rekke og rad.

I løpet av få minutter hadde Goggen fått opp stemningen på maks, og de folkekjære perlene skapte allsang blant vippen.

— Det er kjekt å spille for dere her i kveld. Dere er et fantastisk publikum, sa Goggen etter et par sanger.

Den høye lyden, den mørke stemmen og det åpne telte, gjorde slik at også andre på konsertområdet fikk hygge seg med Goggen sin energiske væremåte og allsidige repertoar.

Simon (f.v.), Jacob, Truls, Trine og Simon har gledet seg lenge til sommerfest med jobben på Randabergfellet. Foto: Simen Ingemundsen

Noen av de som hadde VIP-billetter for kvelden var gjengen fra Byggmix. I anledning festival på Randabergfjellet hadde sjefen deres tatt på seg spanderingsbuksene.

— Vi er heldig å få være med sjefen i dag, og synes det er legender som har erstattet Smith & Thell i kveld, så dette blir bra, sa de seg enig alle fem, Simon, Jacob, Truls, Trine og Simon.

Omland (f.v.), Tveitan, Hiim og Hansen synes opplegget på fjellet er fenomenalt og håper det ikke blir siste år. Foto: Simen Ingemundsen

I telte et lite steinkast unna satt Gunnar Hiim, Vibeke Berge Hansen, Jorunn Omland og Inge Ronny Tveitan. De synes alle fire det var sørgelig at Smith & Thell ikke kunne delta, men at arrangørene har gjort en utmerket jobb med å finne erstattere. Hjemme hos dem går nemlig musikken til TØFL og Stavangerkameratene på «repeat».

— Vi kommer helt fra Tau for å høre Stavangerkameratene, vi er store fans, sier Omland og Tveitan.

Etter at Smith & Thell måtte melde avbud på grunn av sykdom, fikk Gilberdal telefon om å stille. De takket ja på kort varsel og gleder seg til kvelden. Foto: Simen Ingemundsen

De synes det er fenomenalt opplegg og håper det blir årlig.

— Dette samler folk, og er det noe vi trenger mer av i denne bygda, så er det arrangementer som samler, sier Hansen og Hiim, sistnevnte gleder seg mest til å høre TØFL.