Påmelding til UKM har startet: — Sammen skaper vi landsbykulturen!

I fjor vant Astrid Nerheim den lokale kulturmønstringen, kanskje det i år blir deg som stikker av med seieren. Nå kan arrangørene meddele at påmeldingen til konkurransen er i gang.
  • Simen Ingemundsen
Publisert: Publisert:

KULTUR: UKM avholdes hvert år i Randaberg sammen med Kvitsøy kommune. På UKM får ungdommen mulighet til å vise fram hva de liker å holde på med, uavhengig av hvilket nivå de er på. Noen opptrer i grupper, noen opptrer alene, og andre viser fram ting til utstilling.

— UKM 2023 avholdes lørdag 11. mars på Varen Kulturscene, og det kommer til å bli knallbra!, skriver fritidskonsulent innen ungdomskultur, Thomas Raustein i en pressemelding til Randaberg24.

Ungdom mellom 10 og 20 år kan delta med sang, dans, band, tegning, maling, foto, film, kostymedesign, litteratur, teater, cheerleading, alle mulige musikkinstrumenter, og masse annet. De med interesse for media, arrangering og sceneteknikk kan også være med på å skape arrangementet.

Thomas Raustein gleder seg til å igjen arrangere UKM i Randaberg.

— Dette er for alle interesser på alle nivå. Gled andre med interessen din og meld deg på! De som ikke kan delta må komme og vise støtte til Randaberg- og Kvitsøy-ungdommen. Sammen skaper vi landsbykulturen!, avslutter Raustein.

Dette er for alle interesser på alle nivå. Gled andre med interessen din og meld deg på! De som ikke kan delta må komme og vise støtte til Randaberg- og Kvitsøy-ungdommen.

Les mer: ukm.no

Meld deg på: ukm.no/randaberg

Påmeldingsfrist er 1. februar.

Hjelp oss med å spre ordet til alle ungdommer som vil dele interessen sin med andre! Snakk med venner og familiemedlemmer, og hør om de har noe de kunne tenkt seg å delta med.