Lanserer endelig platen sin «Salige vemodige»

Nå er Bård Halsne klar med ny plate, "Salige vemodige" er hans andre utgivelse.
  • Simen Ingemundsen
Publisert: Publisert:
Denne artikkelen er over ett år gammel

KULTUR: 

Etter mange avlysninger og utsettelser er Bård Halsne klar til å lansere sin «Salige vemodige» på torsdag. Vi har skrevet om det tidligere, Halsne sin konsert blir «Torsdag på Tungenes» sin konsert nummer 100. Med seg på laget har randabergbuen band og gjest Joan Grayling.,

Han har tidligere utrykket at det var vært to ensomme, krevende og spesielle år, med lite konsertvirksomhet.

— Publikum kan forvente seg sanger fra begge mine album. Presentasjon av nytt album og mer. Joan Grayling er en relativt ukjent artist og skal være support for hos. Hun vil også være med på noe av vårt repertoar, forteller Halsne.

Bård Halsne har hatt releasekonsert på Tungenes fyr tidligere, da med sitt første album «Eg har mitt blod» på tampen av 2019. Under pandemien begynte Halsne smått å skisser sitt eget lille studio på Tungenes, og fullførte utgivelsen hos Børge Fjordheim og Arthur Berning i Electrolud studio og Frank & Arthurs studio på Tou.

— Det blir en fin vårkveld på tungenes med variert repertoar fra vise-pop-rock genre. Det er lite biletter igjen så blir nok en stemningsfull opplevelse å gjøre konsert på hjemmebane, avslutter Halsne.

Det vil bli presentert sanger fra Halsne sitt debutalbum «Eg har mitt blod» og det nye «Salige vemodige».

Publisert: