Simen er klar for «Litterære pubtreff»

Det starter allerede førstkommende mandag, og Simen Ingemundsen er mer enn klar for å sette i gang. Han er faktisk litt ivrig før det hele starter.

Simen Ingemundsen trives godt blant bøker - og folk.
  • Per Thime
Publisert: Publisert:
Denne artikkelen er over tre år gammel

PUBTREFF MED BOK:  –

Årets rekke av «Litterære pubtreff» åpner allerede mandag 27. Januar. Da er det selveste Steinar Lyse som tar turen. I tillegg kommer Rune Salvesen, Ørjan Zazzera Johansen og Bard Titlestad. Det blir tradisjonelle bokbad, standup og vikingforedrag, forteller Ingemundsen.

Det har etter hvert blitt et populært tiltak han har satt i gang. Ofte er det mye folk innom, og det tror han også for dette året.

Forventninger

– Det blir garantert en kveld med god stemning. Åpningen av årets pubtreff skjer fra 20.00 til 23.30. Mine forventninger er mange. Jeg håper først og fremst at forfatterne får det bra og at publikum får oppleve noe de andre har opplevd og at de storkoser seg. Det er så viktig at alle som møter opp på sesongens første pubtreff får en god opplevelse. Etter å ha arrangert dette høsten 2019, vet jeg at det er godt likt.

Simen Ingemundsen er engasjert i det han driver med. Litterære pubtreff, og ikke minst krimfestivalen som også nærmer seg.

Nisje-arrangement

– Takket være Landsbypubben så har jeg mulighet til å forsette med denne form for nisje arrangement. Det er jeg stormende fornøyd med. Det at vi tilbyr quiz i slutten av kvelden vet jeg gjør slik at de oppmøtte får en god opplevelse av besøket. Så håper folk tar turen, det blir en kveld som en sent vil glemme.

Publisert: