Marianne er klar for «Something New»

|
  • Simen Ingemundsen
Publisert: Publisert:
Denne artikkelen er over to år gammel

KULTUR: 

— Neste fredag er den her, min nye plate. Den var egentlig ferdig i februar 2021, så den har ligget klar et år nå. Jeg er veldig spent på tilbakemeldingene, sier en gladspent Marianne Engebretsen.,

Randabergbuen er snart klar med sitt andre soloalbum. Det har allerede gått fem år siden hun debuterte med albumet «Redefined», men hennes musikalske eventyr startet allerede i 2011 da hun slapp sin første singel «Fighter».

https://open.spotify.com/album/1Ad4KAaNPVwPeMAhzKhaNI?si=FwGpEwvTQnaKbv_6QCc7Mg

På platen «Something New» reflekterer Engebretsen over sitt eget liv, og viser lytterne flere av sine livsfaser. Gjennom 10 vakre og melankolske spor er hun ærlig og åpen, i tillegg til å vise både gode og vonde sider av livet sitt.

— Jeg har gått inn i en ny fase av livet siden første album, noe jeg tror platen reflekterer musikalsk og tekstlig. Jeg har brukt mye tid i studio på å utforske og prøvd å finne noe nytt i mitt musikalske univers.

Lanseringsfesten er alt planlagt, den 5. mars står hun på Tou scene. Hun håper at randabergbuen er godt representert på konserten og at hennes jakt etter noe nytt blir godt likt blant lytterne.

Som tobarnsmor har Engebretsen blitt enda mer fokusert og verdsetter den tiden som er tilgjengelig på en ny måte.

— Ser fram til å vise frem albumet i sin helhet og gleder meg til å vise frem musikken med full produksjon på TOU Scene den 5. mars, avslutter Engebretsen.

Publisert: