Erlend har trukket seg fra juleturné

Erlend Bratland skulle til Randaberg, nå har han trukket seg på grunn av sykdom.
  • Redaksjonen
Publisert: Publisert:

KULTUR: Erlend Bratland skulle i desember ut på juleturné med «Desembernatt». Dessverre på grunn av sykdom så må han trekke seg fra årets juleturné.

Den 10. desember skal «Desembernatt»-gjengen innom Randaberg, og billettsalget for deres konsert i Varen kulturscene går tregt. På Randaberg er det per nå knapt fylt opp 1/4 av salens 450 seter.

— Erlend har blitt sykmeldt og kan dessverre ikke gjennomføre årets juleturné sammen med Mia Gundersen, Espen Hana, Eir Inderhaug, Kirsti Lucena og Mari Hauge. I tiden fremover er det viktig for Erlend å få ro. Vi syntes alle at dette er veldig leit, men det viktigste nå er helsen. Vi ber derfor om forståelse for at vi ikke har noe mer info og vi ønsker Erlend riktig god bedring. Samtidig vil vi få benytte anledningen og si til alle der ute, ta vare på hverandre.

Disse fem blir likevel å se på kulturscenen førstkommende søndag.

Kim Are Røsok, Mikrofonen Event

— Hjertelig velkommen til julekonsert med Espen, Kirsti, Mari, Eir og meg. Vi skal gjøre vårt aller beste for å levere en fantastisk julekonsert som spiller på alle strengene fra opera, viser til pop som vi har gjort de siste fire årene, sier Mia Gundersen. Jeg ønsker Erlend all god bedring forteller hun videre som om en uke har premiere på årets julekonsert "Desembernatt.

Publisert: