Nå kommer John Grant til Tungenes fyr

De planla å ha John Grant til fyret i 2020, men så kom pandemien, nå prøver de igjen med dobbeltkonsert den 31. mai og 1. juni.
  • Simen Ingemundsen
Publisert: Publisert:

KULTUR: 

De har holdt kortene tett inntil brystet, men i kveld kunne Torgeir Nes og Eirik Gurandsrud melde at siste artist for sesongen på Tungenes fyr blir John Grant.,

— Dette er uten tvil den største. Vi gleder oss, det er uvirkelig at Grant kommer til fyret vårt for å holde intimkonsert. Det blir uten tvil helt fantastisk, sier de to stolte arrangørene.

Nes og Gurandsrud feirer denne sesongen konsert nr. 100 på Tungenes fyr. Bård Halsne som kommer 12. mai er nr. 100, så Grant blir da nr. 101.

Nes har «Marz» som sin favoritt John Grant låt og Gurandsrud setter «Out of Space» høyest av den amerikanske artistens repertoar. De gleder seg begge til artisten entrer scenen på Tungenes fyr den 31. mai og 1. juni.

https://open.spotify.com/artist/3TScZ6zJkavDy0tqoGqiCf?si=d2wb4mIQRJmT2bLkhdv_Fg

— De aller fleste vet at vi prøvde å få Grant hit for to år siden, men så kom pandemien å ødela. Vi hadde aldri trodd muligheten ville dukke opp igjen, men vi spurte og fikk bekreftet ganske nylig at han kommer. Så dette er virkelig stas, avslutter både Nes og Gurandsrud

På Wikipedia står det at artist og låtskriver Grant kommer fra USA. Han var vokalist i The Czars frem til bandet ble oppløst. Deretter startet han en solokarriere med albumet Queen of Denmark som ble gitt ut på plateselskapet Bella Union den 6. april 2010. Dette albumet ble spilt inn i samarbeid med bandet Midlake.