KULTUR:

Det ble øyeblikkelig god stemning da musikk entertainer Jim Jacobsen entret scenen på Små Øyeblikk. "I gode venners lag" pleier å være et godt besøkt arrangement i regi av Små Øyeblikk, og lørdagen var intet unntak, ikke en eneste stol sto ledig.,

— Velkommen, jeg heter Jim og vikarierer for Eric Slim Zahl. Jeg er kjappere i kjeften en Zahl, men lover god stemning, åpnet Jacobsen fra scenen.

I løpet av kvelden ble det ønskekonsert, reine slagerparaden, god stemning og bilde-, musikk- og allmennquiz. Jacobsen inkluderte publikum en rekke ganger, og skrøt av deres engasjement.

— Jeg begynte med musikk på heltid i en alder av 16 år og har siden drevet som trubadur. Publikumet her på Små Øyeblikk er kjempe herlige og betjeningen unik, et større engasjement skal en lete lenge etter, fortalte Jim Jacobsen til Randaberg24.

Det gikk i alt fra Wilson Pickett udødelige klassiker "Mustang Sally" til Thorsens Bageri & Café lokale låt "Stavanger". Jacobsen storkoste seg i publikumets selskap et innholdsrikt repertoar gjennom de par timer han opptrådte. Etter den fantastiske opplevelsen på Små Øyeblikk, håper Jacobsen å kunne komme tilbake på «I gode venners lag» ved en seinere anledning.