Jason tok Rygg med storm - leverte i mer enn to timer

De koste seg i mer enn to timer på intimkonsert hjemme hos Ingve Lerang.

Jason Ringenberg spilte og sang i mer enn to timer på Rygg i går kveld.
  • Per Thime
Publisert: Publisert:

KONSERT: Det var på Eplekjekt - det bittelille konsertstedet på Grødem det skjedde i går kveld. Hjemme på eiendommen til Ingve Lerang var det nemlig konsert med den amerikanske artisten Jason Ringenberg. Her gikk det i både country, rock og punk for de fremmøtte.

64-åringen er født og oppvokst på en grisefarm i Illinois, men griser var det ikke på Rygg, men noen sauer noen meter unna. Publikum var det - og det koste seg, forteller Ingve Lerang.

– Ja, det var storveis dette, og Jason spilte faktisk i mer enn to timer. Stemningen var til tider elektrisk, og taket var i ferd med å løfte seg under allsangen på «The tractor goes chug chug chug» og «Absolutely Sweet Marie». Og mange gikk fra konserten med betydelig utvidet kompetanse på områder som Siux høvdingen Crazy Horse og norske polarhelter.

Flere bilder - bla mot høyre

Den amerikanske artisten er altså ute på turné for tiden. I går var det på Rygg, men allerede i kveld er det konsert på Statsraaden Bar & Reception i Bergen, før turen og opptredenene blir i byer som Malmö, København, Uppsala, Örebro pg Stockholm de neste dagene, før han tar turen videre til Finland.

Men, i går var det altså på Rygg - foran 56 fornøyde tilhørere hjemme hos Ingve Lerang.

PS! En del av musikken hans kan du høre her.

Publisert: