Traktor- og korndagen ved Vistnestunet med en kjekk nyhet til deg

Årets traktor- og korndag er søndag 24. september ved Vstnestunet. Nå lokker arrangøren med noe spennende.

24. september, da skjer det noe som kan bli spennende ved Vistnestunet.
  • Per Thime
Publisert: Publisert:

VISTNESTUNET: Det er etter hvert blitt en fin tradisjon med traktor- og korndag ved Vistnestunet.

I fjor var flere hundre besøkende på plass da arrangementet ble gjennomført med stil. I slutten av september skal man treske, kanskje ri på hester, sjekke kaninene, se på gamle og flotte traktorer - og mye mer.

Til det siste er det dette året no nytt på programmet. Nytt dette året er besøk av engasjerte medlemmer i Sør-Rogaland metallsøkerklubb.

Da ligger det altså an til søk med metalldetektor rundt på jordene ved Vistnestunet.

– Metalldetektorister er personer som har som hobby å lete etter metallgjenstander i jorda. De kan finne alt fra knapper, mynter, gullringer og ikke minst en hel haug med søppel, heter det fra Sør-Rogaland metallsøkerklubb.

Videre skriver klubben at det dessverre kastes søppel på jordene, noe som da kan komme i foret til dyrene, noe som er farlig.

– Derfor er det superbra om man også får fjernet søppel, det hjelper bonden. Bli med medlemmer fra Sør-Rogaland metallsøkerklubb og se hva de finner. Kanskje får du lete frem funn? Blir det noe spennende funn som kan fortelle oss mer om menneskene som bodde på Vistnestunet?, undrer arrangøren seg til slutt.

Publisert: