— Andre kommuner bør se til hva vi får til i Randaberg

Familien Berseteren var noen av de første som fikk oppleve vandreteateret «Snipp Snapp Snute - Vi er ute!».
  • Simen Ingemundsen
Publisert:
Denne artikkelen er over ett år gammel

KULTUR: Denne helgen er det vandreteater i Randaberg, og klokken 17.00 var selve premieren på «Snipp Snapp Snute - Vi er ute!». Randaberg24 deltok på selve premiereturen, den første av i alt femten forestillinger, der siste gå av staben i morgen klokken 18.20. Løypa tar litt i underkant av 2 timer og i løypen på nærmere 3 km får Randaberg vist fram sin unike historie, kulturen i både bredde og lengde, samt feiret kommunens 100-årsjubileum med musikk, dans og drama.

Familien Berseteren, bestående av far Thomas, mor Gina og sønn Tristan var noen av de første som fikk oppleve forestillingen, de er imponert over hvor rikt kulturliv bygda har å by på.

— Denne forestillingen er et fantastisk bidrag til kommunens jubileum. Andre kommuner bør virkelig se til hva vi får til i Randaberg. For det er gøy å se sambygdinger by på seg selv, sier alle tre samstemt.

Leander Berseteren var en av de med gul maske. Her sammen med bror Tristan og mor Gina.

I løpet av et par timer fikk elever fra kulturskolen i Randaberg, Randaberg Volleyball, Randaberg skole- og voksenkorps, Randaberg stupeklubb og friluftsbadere, Kor på Randen, Optimistene og Randaberg Gammeldanslag, Ungdomskompaniet v/Stavanger kulturskole, elever fra Harestad skole, elever fra Stavanger Katedralskole og Randaberg Turn vist fram sine talenter.

Det var dramastudenter fra Universitetet i Stavanger som guidet publikum fra post til post.

— Et av høydepunktene må være gammeldansen, men det vi setter høyest er vår sønn Leander som skal opptre på slutten av løypa. Det er vi ganske kry over, sier far og mor Berseteren.

Leander er ikke den eneste sønnen i familien med talenter, Tristan som ønsker seg et sjøteater på Randaberg, er en mester i å svømme.

— Vi har sett noe lignende både på Lundeneset og Sandnes, derfor er det ganske stas at Randaberg får dette til. Jeg håper flere kommuner gjør slik som dette, for det er nok av kultur i denne regionen, avslutter foreldrene til Leander og Tristan.

Publisert: