Fire anerkjente forfattere til Randaberg

Simen Ingemundsen ligger ikke på latsiden, for nå nærmer det seg 70 forfattere til Randaberg i år. Fire nye forfattere er bekreftet Ingemundsens arrangementer.

  • Per Thime
Publisert: Publisert:
Denne artikkelen er over to år gammel
Tor-Håkon Gabriel Håvardsen kommer til Randaberg. Forfatteren har blant annet bakgrunn som begravelsesagent.

LITTERÆRE RANDABERG: 

Det er et satsingsår for litteratur i Randaberg. Til krimfestivalen «Blodig alvor i landsbyen» er det 15 forfattere som deltar og til «Litterære pubtreff» kommer det til sammen 49 forfattere.,

– Det er helt vanvittig og enormt kjekt at så mange dyktig forfattere tar turen til Randaberg. Det er utrolig stas, at så mange velger å ta turen til denne grønne landsbyen.

Det sier arrangør Simen Ingemundsen.

De nye som er bekreftet til «Litterære pubtreff» er Anne-Britt Harsem og Hans Petter Aass.

– Begge er sakprosa forfattere. Anne-Britt har skrevet bøker om Alvdal-saken og overgrepene i Tysfjord. Hans Petter har skrevet om Nordea-kuppet og Nokas-ranet.

Anne-Britt Harsem deltar den 14. desember og Hans Petter Aass kommer 23. november. 

Det er imidlertid ikke bare litterære pubtreff det går i. Krimfestivalen er ikke mer enn en drøy måned unna.,De som er bekreftet til krimfestivalen er Ulf-André Bjerkøe og Tor-Håkon Gabriel Håvardsen.,

– Bjerkøe deltar under åpningen den 21. April. Han debuterer i år med «Manken» sammen med Christian René Wold. Boken handler om kriminelle i Oslos undergrunn. Tor-Håkon Gabriel Håvardsen er i år aktuell med «Galgedans», han kommer til 22. April for å fortelle om sin nye bok og hans forrige «En seksti under». Det blir garantert en spennende festival. Dette er forfattere en bør få med seg og oppleve.

Ingemundsen har gjort mange forberedelser, men nå er det meste i boks.

– Det er helt utrolig, med opp mot 70 forfattere som deltar. Alt fra barnebokforfattere til sakprosaforfattere. Det blir garantert noe for enhver smak dette året. Så det er lett å finne noe av interesse.