BOKANMELDELSE:

Arne Dahl har igjen levert en suveren thriller, en historie som er lovende allerede fra første lesestund. Du får kjapt problemer med å legge boka fra deg. Etter å ha lest boka fra perm til perm på rekordfart (aldri har jeg lest ei bok på 400 sider såpass fort), har jeg bestemt meg for å gi «Isløsning» full pott, hele 6 øyne på terningen.,

Jeg har lest samtlige av krimforfatterens utgivelser, og det er en grundig Arne Dahl vi har med å gjøre i denne boken. For en mer velskreven bok skal en lete lenge etter, knivskarp ned til hver minste lille detalj og forfatteren mestrer thriller sjangeren helt ned til fingertuppene.

Et heidundrende og feiende flott plott. Den er ganske ålreit når det kommer til fart og spenning. Forfatteren overrasker med sin mest blodigste beskrivelser og skildringer, kanskje litt drøyt til tider.

Håper ikke Arne Dahl går forfatter som Jo Nesbø i næringen og blir den voldeligste og blodigste forfatteren i Norden, for det finnes grenser hos en leser og faren for å bli mislikt er større ved å utbrodere drøy vold av den mest vulgære sorten. Ikke vist å overdrive Arne Dahl. Uansett en uforglemmelig og finurlig Berger og Blom-thriller, et kaliber svært få klarer å skrive. Håper du kommer med noe nytt snart Dahl.

Forlaget om boken.

Vinter går mot vår og isen brister raskt på fjorden. Sam Berger, Molly Blom og ikke minst Deer, som er deres kontakt i politiet og må lære seg å gå igjen etter angrepet som forandret livet hennes, er overbevist om at det er en sammenheng mellom likene som flyter i land i den svenske skjærgården. Noen kommer til å drepe igjen. Kan Sam, Molly eller Deer hindre det? Eller er sannheten for langt unna deres forestillingsevne?