– 17. mai komiteen har i dag hatt et godt og konstruktivt møte og besluttet at vi går for PLAN A! Det vil si at vi tar utgangspunkt i at «pandemien er over» og planlegger for en «god gammeldags» og tradisjonell 17. mai feiring.,

Det skriver Svein Sørnes, leder av komiteen i en melding i kveld.

Ordfører Jarle Bø og Svein Sørnes fotografert 17. mai i fjor. Begge stiller helt sikkert på samme klokkeslett utenfor kirken også dette året. I tillegg legges det opp til en normal 17. mai, for første gang på snart tre år. Foto: FOTO: Tonja Hjøllo

– Etter 2 år med restriksjoner fortjener hele bygda at vi tar «den vanlige 17. mai feiringen» tilbake! Det skal dermed bli korpsmusikk, barnetog, etterfulgt av et flott festarrangement i Randaberg Arena! Taler, underholdning, leker for barn og salg av is, brus, kaker og kaffe, hører selvsagt med. Vi legger også opp til at den tradisjonelle eldrefesten på forsamlingshuset blir gjennomført.

Han fortsetter:

– Komitemedlemmene går umiddelbart i gang med sine oppgaver og vi gleder oss alle til å legge frem et kjekt og innholdsrikt 17. mai program innen utgangen av april.

Komiteen ble enig om at de IKKE vil bruke energi på PLAN B, da de tror at hele Norge er tilbake til normalen i mai måned!

– Plan B kan selvsagt tas raskt frem hvis noe helt spesielt skjer i forhold til pandemien.