KULTUR:

Søndag 19. desember skulle Margot Brekke egentlig hatt 70 gjester på Viste strandhotell. På hotellet skulle hun feire sin 90 årsdag sammen med sine venner og sin nærmeste familie. I flere måneder hadde Margot Brekke planlagt det store jubileet, men slik ble det altså ikke. Forrige tirsdag da de nye restriksjonene ble offentliggjort måtte hun avlyse den store dagen.,

— Det var fryktelig sørgelig at min mormor måtte avlyse festen sin, for det er ikke hver dag en blir 90 år, sier Simen Ingemundsen til Randaberg24.

I stedet for stor fest på Viste, ble det nærmere 20 gjester i Margot Brekke sin datter Hilde Harbo Brekke sitt hjem. Leid inn for anledningen var jubilantens favorittduo Aril og Aina Økland Schøld. Simen Ingemundsen hadde med stor hjelp fra Gunvald Gundersen og Landsbydrømmen fikset Schøld-duoen for kvelden.

— Da mormor ble nødt til å avlyse festen søkte jeg øyeblikkelig Landsbydrømmen. Jeg tenkte på hvilke artister mormor liker best, og øyeblikkelig tenkte jeg på Øklands. Hun har gått på så og si alle julekonsertene deres og er stor fan, sier Ingemundsen og avslutter.

— Så den fantastiske Gunvald Gundersen fikset intim konsert. Jeg er evig takknemlig for at Gundersen gjorde drøm om til virkelighet.

I slutten ble det allsang blant gjestene i bursdagsselskapet.,