FEST: Det ligger an til en flott kveld i Vår Energi Arena Randaberg, når kommunen inviterer alle sine ansatte til en kjekk kveld.

– Vi har planlagt dette i fem-seks måneder og mener vi har kommet opp med det som virkelig skal bli en bra kveld, og en bedre kveld når alle skal hjem, enn den de kom til. Det blir en god del som skal skje nemlig, sier kommunedirektør Anne Berit Berge Ims.

Sammen med 9 andre komitemedlemmer er det nemlig planlagt og satt sammen det som skal være et kjekt, variert og hyggelig program.

– Vi er i kommunen opptatt av det som har med samhold. Dette skal være en festkveld for alle, enten det er de som jobber som lærere, renholdere, økonomi, drift, administrasjon, vaktmestre eller noe helt annet innen kommunen. Lagbygging er viktig for en hver arbeidsplass - og det er nærmere 1.200 ansatte vi her snakker om.

Om det kommer så mange vites ikke, men programmet bør være spennende nok.

– Vi diskuterte fram og tilbake og hadde idèmyldring. Vamp, det populære bandet, var ett av flere gode band som kom opp. Vi tok kontakt og det passet for dem. Dermed blir de en del av sceneprogrammet, men det blir mer. Jeg kan ikke så hva, men flere kommer til å glede seg - og kanskje bli overrasket.

Kommunedirektøren skal sammen med ordfører Jarle Bø ta seg av velkomsten fra scenen.

– Vi skal bruke halve hallen til arrangementet, men skal sette ut stoler så det er plass til alle ansatte i kommunen. Dette er også en jubileumsgave til våre mange og flotte ansatte. Vi har vært gjennom en pandemi på to år hvor mange, mange virkelig har stått på. Vi har lyst å takke alle sammen for at de jobber i vår kommune. Joda, det er spørsmål om dette ikke koster, men dette er på sin plass å bruke kroner på, nettopp for de ansatte som hver dag gjør en god jobb ute i kommunen på flere forskjellige arbeidsplasser.

Arrangementet starter klokken 18.00 i arenaen torsdag kveld.