KULTUR:

— Utrolig kjekt, var ikke ventet.,

Det var mandag Fredrik Fornes fikk bekreftelse på at han hadde gjort noe riktig karrieremessig. Randabergbuen som har vært freelance i sportsavdelingen i Stavanger Aftenblad i 10 år og vært fast i forlaget Stadenfelt i 5 år vant nemlig «Årets talent» under det 2 dagers SoMe eventet i Oslo.

Juryen skriver følgende om Fredrik Fornes.

Denne finalisten har kommet «fra intet» og likevel klart å etablere seg som en ekspert innen hans fagfelt, på under ett år. Vedkommede deler raust og kontinuerlig av innhold folk bryr seg om – uten å forvente noe som helst i retur. På den måten har finalisten sitt innhold blitt sett én million ganger! På under ett år har finalisten fått flere jobbtilbud, fått høyere lønn og nå nettopp; fått muligheten til å starte for seg selv. Vinner av Årets Talent i sosiale medier, har blitt rågod på LinkedIn som kanal, og deler gjerne av alt han kan! Vinneren er Fredrik Fornes - vi gratulerer!

Den lokale prisvinneren postet sitt første bilde tidlig august 2020, og siden den gang har det skjedd mye. Anerkjennelsen Fornes fikk under Social Media Awards på mandag tar han videre i sitt arbeid innen markedsføring.

— Det er kjekt å se at LinkedIn fungerer, denne prisen tar jeg med videre i min karriere, sier han og avslutter

— Det har gitt meg inspirasjon og motivasjon til videre arbeid og utvikling innen bransje.