Smith & Thell klar for Randabergfjellet: – Det blir vår første konsert på et fjell

Victor og Maria fra Smith & Tell gleder seg til Randabergfjellet. For første gang skal de ha konsert på en slik «høyde».
  • Simen Ingemundsen
Publisert: Publisert:

KULTUR: Det begynner å nærme seg festival på fjellet, den 18. juni står Stavangerkameratene og Smith & Thell på scenen for å skape feststemning.

Les også

Vi har allerede snakket med Stavangerkameratene.

I den anledning tok vi en prat med den svenske popduoen Maria Smith og Victor Thell, som begge gleder seg til å opptre for randabergbuen.

– Det blir kult, nå blir det rock & roll på fjellet, sier Maria, mens Victor legger til.

– Vi skal skape god energi og folk slipper å være redd for å kjede seg.

De har planlagt å synge hele repertoaret sitt, fra deres første låt «Kill It with Love» fra 2012 til deres nyeste «Pixie's Parasol» fra 2021. Smith & Thell lover å gi alt på scenen.

Les også

Morten og Per Erik gleder seg til festival.

De har turnert over hele verden, vært innom land som USA, Nederland, Mexico og Holland, men mangler land som Frankrike, Spania og Italia. I Norge har de vært innom en tur tidligere, men i Rogaland blir Randaberg det eneste stedet i løpet av denne turneen.

– Vi håper randabergbuen vil synge med og danse. Vi gleder oss til å spille vår aller første fjellkonsert. Vi elsker musikk og er klare til å rocke scenen med sangen «Forgive Me Friend» og mange flere.

  1. Nyhet
  2. Kultur
  3. Victor
  4. Randaberg
  5. Konsert