MUSIKK:

— Dette er faktisk noe jeg ikke har gjort tidligere, å spille på en pub. Jeg kjenner det kan bli spesielt og jeg kommer nok til å ha noen sommerfugler i magen lørdag morgen og utover dagen, sier Trygve Lillemo, eller «TrygveViking» som er hans artistnavn.,

Han er bosatt på Grødem og har vært det i mange år. Han er mest kjent på Facebook, sånn egentlig - for det er der han har publikum, men også på delingsstedet Smule hvor han synger alene, eller sammen med andre.

På Facebook har han over 24.000 følgere og på delingsstedet Smule er det ,<a href="https://www.smule.com/trygveViking">3.500</a>, som følger han, fra hele verden.

Da Randaberg24 var innom var det øving på puben og testing av lyd. Lørdag kveld er det konsert. Foto: FOTO: Per Thime

— Min erfaring fra å spille fra en scene er egentlig fra noen bygdefester, som på hjemstedet der jeg er fra, Flisa. Men helt på bar bakke stiller jeg ikke, for jeg har vært rundt noen steder, men dette blir min egentlige debut som pub-musiker.

I formiddag var han oppe på puben for å teste ut lydanlegget på puben. Etter en ørliten test og sjekk, var det meste i orden.

— Vi gleder oss til å ha Trygve på beøk hos oss. Vi kjenner musikken hans og tror han kommer til å treffe godt her hos oss, sier Kjell Gunnar Viste.

Sjekk også videoen fra dagens øvelse han gjorde til ære for Randaberg24 sine stadig flere lesere.

Derfor gjør de det også slik at de ber folk om å reservere bord for kvelden.

— Vi tror at «TrygveViking» kommer til å samle så mye folk at det kan være lurt å bestille seg et bord på forhånd til lørdagens konsert.

På puben er det plass til godt over 100 tilhørere.

— Jeg kommer til å synge sanger fra det jeg har samlet sammen, en del av det. Jeg kjører mitt program hvor det er en spilleliste på rundt 300 sanger. Som første gang for dette, så blir det ikke musikalske ønsker fra publikum, men en vet jo aldri ved en senere anledning. Det blir musikk fra flere tiår, hvor blant annet country selvsagt hører med - og annen god musikk. Det blir spennende, så velkommen til min første pub-konsert alle sammen.