KULTUR:

Guro Kalvatn Eikeland fra Grødem har alltid drømt om å prøve seg som skuespiller, samt å spille i teater, nå går drømmen i oppfyllelse for den 16 år gamle Randabergjenta.,

— Det var ved en ren tilfeldighet at jeg oppdaget et Facebook-innlegg. Jeg har alltid likt Annie musikalen. Fristen hadde egentlig gått ut da jeg sendte inn min audition-tape av sangen «I morgen», men på grunn av korona var den heldigvis utsatt, sier Guro Kalvatn Eikeland.

Hun er ikke den eneste fra Randaberg som er valgt ut til å spille i Annie Jr. musikalen. Tidligere har vi skrevet om Sikke og Sara fra Showakademiet som ønsker å spille barnehjemsbarna Kate og Molly. Når det kommer til hvilken rolle Kalvatn Eikeland ønsker seg, så har hun følgende å si;

— Mitt største ønske er enten å spille Grace Farrell eller Miss Hannigan.

Under audition sang randabergbuen «A Million Dreams» fra musikalen; The Greatest Showman». På audition imponerte hun såpass at hun søndag 23. januar fikk den gledelig beskjed om at hun var valgt ut blant 50 gutter og jenter til å spille i musikalen.

— På audition var jeg ganske så nervøs. Det var skummelt å synge foran folk jeg ikke kjente, men det gikk heldigvis fint. Nå gleder jeg meg til å spille foran publikum på Sola konserthus, samt å få meg nye venner, avslutter Guro Kalvatn Eikeland.

Hun går på 10. trinn ved Grødem skole, er turntrener, har sunget i kor, elsker Annie musikalen, har tidligere vært med i Steps og medvirket i en juleforestilling lik «Den Lille Havfruen» i Sandnes kulturhus.