HØSTMARKED: Årets høstmarken nærmer seg, først blir det moteshow på torsdag, så ungdomskveld på fredag, før det hele avsluttes med selve markedet på lørdag.

Men tilbake til fredag, da blir det ulike aktiviteter på torget for de mellom 10 og 18 år. Da blir det nemlig arrangert bruskassestabling, rodeo, og ulik type ballspill for å nevne noe.

— Rodeo er noe helt nytt, og jeg tror slike aktivitet passer perfekt i en landlig bygd som Randaberg, sier Cecilie Kolnes.

Det blir også bålpanne med marshmallows og U59 åpner dørene. I tillegg avholdes audition på Landsbytalentene, der hvem som helst er velkommen til å delta med sitt talent eller heie fram sine favoritter.

Svein Sørnes viste ivrig og energisk fram teltet «de unges kveld» skal avholdes til komiteen. Foto: Simen Ingemundsen

Kvelden avslutter så med Jesus Loves Electro, som er en EDB forkynner, hvor fokuset er rettet mot Gud.

— Denne artisten er tydelig på sitt budskap, og vi er mange her i staben som etterhvert har hørt han opptre, sier Kolnes.

Komiteen mener det passer perfekt med slik elektronisk og DJ-musikk, siden den verdenskjente DJ-artisten Hans-Peter Lindstrøm opprinnelig kommer fra bygda. I anledningen ungdomsarrangementet har Randaberg kommune gitt 15.000 kroner i økonomisk støtte, og menighetene i bygda, Landsbydrømmen, Hagen gard og gartneri, Bondekompaniet på Randaberg, Randaberg gårdsutsalg, Landsbyforeningen og PS Selskapsutleie har vært med å støtte.

— Vi håper ungdommen vil kose seg, og hoppe i lag til musikken, avslutter Kolnes.