KULTUR: Vi har kommet til 1. oktober på kalenderen, ny måned og tradisjonen tro inviterer kunstnerne i RAMA til sin årlige oktoberutstilling. Elisabeth Wold, Henriette Tunge, Solfrid Bø, Gerd Lillian-Aasebø, Anny Bø, Else Sofie Goa Wold og Arild Hinna gleder seg over å igjen få vist fram deres kunstverk og hva de har jobbet med den siste tiden.

— Vi er veldig spente på hvor mange som kommer, sier gjengen i RAMA.

Kunstutstillingen skal pågå frem til slutten av oktober måned, og oljemalerier, akrylmalerier, akvarellmalerier, nålefilt, smykker og glasskunst er bare noe av det som stilles ut. Det er med andre ord litt av hvert som stilles ut i gamle Foren skole sine lokaler.

Dette er noe av det nyeste som stilles ut. Foto: Simen Ingemundsen

— Det er ingen kjøpeplikt, det viktigste for oss er at vi får vist fram vår kunst, og et stor pluss om noen anerkjenner oss såpass at de kjøper seg et kunstverk eller to, sier de samstemt.

De har brukt flere dager på å gjøre utstillingen så perfekt så mulig, og på veggen henger både gammelt og nytt. Det går mye i blomster, natur, dyr og fugler, og noen ganske så aktuelle krigsmotiver. Som kunstnerne selv sier; «Det er noe for enhver smak, og fine julegaver».

— For oss betyr det å ha denne oktoberutstilling enormt mye. Se for deg et orkester som har øvd og øvd for å vise deres musikk fram, slik er det for oss bare at vi har malt og malt for å kunne vise fram vår kunstneriske stemme, avslutter Else Sofie Goa Wold, noe som hele gjengen i RAMA nikker seg enig i.

Et aldri så lite bildegalleri fra utstillingen