KULTUR: «This was my life» heter hyllestkonserten som du kan oppleve på kulturscenen i kveld. Du tenker nok øyeblikkelig på en spesifikk artist og en spesifikk gruppe når du leser tittelen, for det er nemlig Gasolin’ og Kim Larsen som skal hyllest.

Den avdøde artisten og den oppløste gruppen hadde låten «This is my life», og vokalist for tributekonserten, danske Claus Pedersen har den som en av sine favorittlåter.

— Den er virkelig god, og jeg er stolt over å få hylle artisten som har betydd mye for meg opp igjennom. Den danske artisten og gruppen har vært med meg gjennom hele livet, sier Claus Pedersen og legger til.

— Det er mange gode norske vokalister, men jeg synes vi dansker synger Kim Larsen finest.

Bandet som drar rundt for å hylle den avdøde artisten og den oppløste gruppen ble etablert i Bergen i 2018, og har med rekordfart blitt et anerkjent navn blant publikum og arrangører i hele Norden.

De er vant til å fylle kulturscener og konserthus, men i Randaberg er det svært få som har kjøpt billett. Så det er enda mange plass igjen.

— For oss er det bare en artist og et band som betyr noe, sier bandet som gjennom hele 2023 skal dra rundt å hylle Gasolin` og Kim Larsen.

Bandet består av Claus Pedersen på vokal og gitar, Arne Oppedal på gitar, Arild Gjørøy på bass, Marius Larsen på perkusjon og vokal, og Ove Gaassand på keyboard og piano.

Randaberg24 var en tur innom under lydprøven for å prate med bandet før kveldens konsert, du kan se og høre intervjuet i vinduet under: