I kveld på videregående: – Vi skal fortelle om vår kriminelle fortid

  • Per Thime
Publisert: Publisert:

AKTUELT: Det skjer i kveld, som foredrag på Randaberg videregående skole. Trond Henriksen, Arman Vestad og Christian Rene Wold har kanskje flere ting felles, men én ting de har felles: De har alle tre vært kriminelle.

De er ute av det nå, men reiser rundt i landet, som i kveld - på besøk på Randaberg.

Både Henriksen, Vestad og Wold har fortid som superkriminelle. Henriksen ble på 90-tallet omtalt som «Norges farligste mann» i VG, Wold ravet rundt i lysskye miljøer på 90-tallet og drev med narkotika i stort kvantum, og Vestad fikset våpnene som ble brukt på Orderud gård.

Felles for dem alle tre er at de kom seg ut av kriminaliteten. Nå kommer de til Randaberg for å fortelle om sin fortid og hva som ble redningen.

Randaberg24 sendte tidligere i dag direkte på Facebook i forbindelse med lansering av ny bok fra Stig Ellingsen og Simen Ingemundsen.

Christian Rene Wold stiller på Randaberg videregående skole i kveld.

Der var også Christian Rene Wold med - og du kan enten se hele intervjuet om boka eller spole til cirka 4 min 30 sek ut i videoen. Da får du høre med om livet til Wold.

Ny bok fra Ellingsen/Ellingsen | By Randaberg24 | Facebook
Fra venstre ser vi Christian René Wold, Trond Henriksen og Simen Ingemundsen. Sistnevnte er arrangør av foredraget, mens de to første er deltakere.