Blodig alvor i bibliotekets kjeller - årets sølvkniv utdelt

||Vinner av Sølvkniven 2021: Frode Eie Larsen får Sølvkniven under festivalen av festivalsjef og juryleder Simen Ingemundsen og jurymedlem Henning Sviland. |
  • Per Thime
Publisert: Publisert:
Denne artikkelen er over to år gammel

FESTIVAL:

Dag to av Blodig alvor i landsbyen avsluttet. Lørdag kveld var det Tom Egeland og Frode Eie Larsen, som gjestet bibliotekskjelleren for to spennende og interessante bokbad.,

I går var det et vellykket arrangement, intimt og god atmosfære - og mye tydet på det også lørdag kveld. Det var litt færre som hadde tatt turen, men arrangementet var interessant nok - for Tom Egeland trenger man ikke spør om mye før det snakkes.

Han innledet kvelden og snakket blant annet om krim gjennom årene, fra det startet og fram til i dag.

Simen Ingemundsen arrangerte festivalen for fjerde gang, og først ut på bokbad i dag var Tom Egeland. Han står bak en rekke bøker, blant annet dem dem som heter Bjørn Beltø-serien.

Bokbadet var en fornøyelig seanse hvor Egeland svarte for seg på det Ingemundsen lurte på.

Blant de fremmøtte var også, og selvsagt Frode Eie Larsen. Forfatteren fra Larvik ble ikke bare bokbadet, han mottok også Sølvkniven som er festivalens utmerkelse.

,Der gikk også drøsen godt. Forfatteren fra Larvik snakket blant annet om

Eddi Stubb-serien, Mot og Mysterie-serien og Tidsfikser-serien. Det ble et varmt og fint bokbad med prat om skriveprosess, tanker om fremtidige bøker og gleden av å motta prisen.

 Frode Eie Larsen, Simen Ingemundsen og Henning Sviland. Sistnevnte er med i juryen for Sølvkniven.

Frode Eie Larsen mottok også årets Sølvkniv for 2021 og satte punktum for årets festival.

Det neste blir nå evaluering av årets festival.

Publisert: