Stavangerkameratene er snart klare: — Vi skal skape fest her på fjellet

  • Simen Ingemundsen
Publisert:

KULTUR: Det begynner å nærme seg, lørdag 18. juni skal både Stavangerkameratene og Smith & Thell skape feststemning på Randabergfjellet.

— Vi begynner å glede oss. Blir kjekt å se hvor Glenn Lyse er oppvokst og forstår hvorfor han har blitt slik han er, sier Kjartan Salvesen, Tommy Fredvang og Ole Alexander Mæland med et smil om munnen.

De kommer til å by både på nytt og gammelt, men kameratene lover «Bare så du vett det», «Vil du shalala» og «Vekk meg opp».

— Det er vår første spillejobb som kamerater her på Randabergfjellet. Blir derfor spennende å se nye sider ved bygda Lyse kommer fram, sier Salvesen.

Planen er å skape randabergentusiasme og de ser alle fire fram til å feste med bygdefolket.

— Jeg gleder meg veldig til å spille i hjembygda mi. Sammen med Mæland gjorde jeg et koronastunt på torget i Randaberg. Det var fantastisk å føle på stemningen randabergbuen klarer å skape. Håper de kan ta det med til fjellet, sier Lyse.

Stavangerkameratene takker Morten Andersen i Alive produksjoner som gjorde konserten mulig. På Lyse sine vegne er de svært glad for at det endelig lot seg gjøre å spille på Randaberg.

— SIden Glenn gang på gang har ytret sitt store ønske om å spille sammen i Randaberg, var det kjekt det endelig ble en mulighet. Vi skal skape fest her på fjellet den 18. juni, så hør dere opp på musikken vår og syng med.

  1. Kultur