TØFL med gratiskonsert på Randabergfjellet

I TOPPFORM: Vokalist Hans Markus Riisdal var i slaget da TØFL var på Randabergfjellet. Nå kommer de tilbake.|Fra første gang TØFL spilte på Randabergfjellet. De fikk gode omtaler.
  • Per Thime
Publisert: Publisert:
Denne artikkelen er over ett år gammel

PRESSEMELDING:

— Vi er stolte av å endelig kunne slippe nyheten om at TØFL kommer til Randabergfjellet 2022!,

Det skriver arrangøren av arrangementet i en pressemelding.

Fredag 17.juni 2022 inviterer Randaberg Kommune til gratiskonsert med det fantastiske bandet TØFL. Hans Markus Riisdal fra Randaberg er vokalisten i bandet, og med seg har han Thomas Campe Pettersen, Mathias Eeg og Tobias Lidegran.

https://randaberg24.no/2021/06/19/video-tofl-er-i-gang-pa-fjellknausen-terningkast-6/

På egen facebookside har de omtalt Randaberg som Norges hovedstad.

- Vi spilte på Randabergfjellet i 2021 og det var dritkjekt! En fantastisk utsikt, både av naturen og den nydelige randabergbuen! I 2021 satt alle i publikum, nå gleder vi oss til en fullstappet konsert i 2022, der publikum kan stå og danse sammen med oss!

Hans Markus avslutter: — Jeg gleder meg til å komme hjem og spille. Det er noe eget å ha konsert i 4070!

 Hans Markus Riisdal fra Randaberg er vokalist i TØFL.

Da TØFL slapp debut-EPen «Eg ska» i 2018, fikk de strålende mottagelse i alt fra Klassekampen til Gaffa, og hadde hele 3 av 5 låter listet på NRK P3. Siden har Stavangerbandet surfet på det norske pophavet. Bandets låter om lengselen etter en ekstatisk tilstedeværelse, kombinert med et boblende liveshow, har gitt dem en trofast fanbase og sørget for flere utsolgte klubbkonserter og festivaler rundt om i landet.

 Fra første gang TØFL spilte på Randabergfjellet. De fikk gode omtaler.

Under pandemien har bandet låst kjellerdøren, gaffateipet plektrene til fingrene og snekret på det kommende debutalbumet, i samarbeid med flere av landets dyktigste musikkhoder. Nå skal endelig nye TØFL-låter flakse ut av studio og inn på hjemmefester hos det norske folk! TØFL er dagsaktuelle med nye utgivelser, som «Raketter» og «Stirre inn i øyelokkå». De høster strålende kritikker og VG triller 5 på terningen!

Publisert: