TØFL bød på seg selv og skapte et spinnvilt show for de unge

  • Simen Ingemundsen
Publisert: Publisert:
Denne artikkelen er over ett år gammel

KULTUR: TØFL er noen av svært få som får 100 oppmøte til å virke som om flere tusen publikummere er til stede. De skaper rå stemning, lager liv og byr på seg selv fra første sang.

Det blir spesielt rått når frontartist Hans Markus Riisdal kommer hoppende inn på scenen med et rytmisk instrument. Når Riisdal legger seg ned på scenen, hopper ned til publikum og skriker av full hals, da blir publikum i full ekstase.

Jeg er mektig imponert over disse gutta. De leverte til gull under kveldens konsert, og det at Riisdal er fra Randaberg, og har nådd så langt, viser det er håp for «up-and-coming» artister fra bygda.

Fra meg får gjengen i TØFL terningkast 6 for dagens opptreden.

Ine, Othilie, Marie og Benjamin takker kommunen for en fornøyelig TØFL-opplevelse.

Benjamin, Marie, Othilie og Ine møtte tidlig opp for å få god plass.

Vennegjengen lytter til TØFL sin musikk på skolen, hjemme, på bussen og i bilen. De er «blodfans» og takket kommunen som spanderte dette på dem.

— Fengende og festlig folk, sier vennegjengen samstemt.

De liker spesielt outfitten til gitaristen, de gule crocsa er selve symbolet på TØFL for dem. De liker sanger som «Alle andre får lov» og «Raketter», og for Benjamin er det «Tunneler» som står høyest. Den kan han nesten utenat.

— Dette er en fin måte å starte sommeren på, musikken er så gudd, avslutter vennegjengen.

Konserten til TØFL er det kommunen som spanderer på barn og unge i anledning festivalen på Randabergfjellet og 100-årsjubileet. Spør du meg var det et alkoholfritt og et meget gjennomført opplegg.

TØFL kunne i løpet av konserten fortelle at plata «Eg fins, WTF» er på vei. Hans Markus Riisdal skrøt Randaberg opp i skyene og det var tydelig at randabergbuen var stolt over å spille i hjembygda si.

Publisert: