KULTUR:

Om få uker er det duket for syv dager med vintermoro i Randaberg sentrum, da blir det sceneshow fra tidlig ettermiddag til seine kvelden, samt en 150 kvadrat stor ishall for både store og små. Menigheten, idretten, musikken, barna, ungdommen og senioren skal ha hver sin dag i løpet av uken.,

I den anledning har seniorene slått skikkelig på stortromma og blant annet invitert Kjell Elvis for å opptre. Arrangementet er satt til 1. februar, samme dag som Elvis Presley i 1958 spilte inn «Your Cheatin' Heart», en låt skrevet av Hank Williams.

Ikke første gang han opptrer i Randaberg

— I løpet av mine 35 år som Elvis-imitator har jeg opptrådd på Randaberg hele 10 ganger. Nå ser jeg fram til å komme tilbake til et av mine favorittsteder. Bygda deres har et fantastisk publikum og jeg lover å servere et show i skikkelig Elvis-ånd og stilt.

Lyngdølen er kåret til Eurpas beste Elvis-imitator, samt å ha en verdensrekord da han opptrådte 50 timer i strekk som Elvis Presley på en pub i Oslo. I løpet av et år pleier han å opptre på hele 120 arrangementer og han ser på det å opptre i Randaberg som en stor ære.

Fra fabrikkarbeider til Elvis-imitator på heltid 

— Jeg sluttet som fabrikkarbeider i Fibo-Trespo i 1994 og har siden levd av hobbyen min. Jeg savner ikke jobben og kunne ikke vært mer heldig. I løpet av året spiller jeg i alt fra puber og barer til eldrehjem og sykehjem.

I løpet av 45 minutter lover Kjell Elvis å fremføre låter som blant annet «In the Ghetto», «Can’t Help Falling In Love», «Love Me Tender» og «Kiss Me Quick». I tillegg kommer Kjell Elvis å servere musikalske godbiter fra blant andre Tom Jones og Jerry Lee Lewis.

— Jeg kommer til å føle meg fram og se publikum an, men kommer først og fremst til å servere et show med skikkelig rocken roll, avslutter Kjell Henning Bjørnestad.

Om Kjell Elvis kommer til å ta en sving på isen er mer usikkert. Kjell Henning Bjørnestad kan fortelle at han er lite stødig på isen og at han kommer til å miste konsentrasjonen om han skal ta skøytene fatt og svinge seg i ishallen i Randaberg sentrum.