KULTUR: Hele mai og store deler av juni var tidligere randabergbu Teodor Sven Bø med på å produsere dramaserien «Kids in Crime». I ni uker var Bø konstant på jobb, og produserte sin aller første langformat fiksjon.

— Jeg var så heldig å få produsere serien sammen med Pål Kruke Kristiansen og Brede Hovland. Til nå har jeg kun produsere filmer i kortformat, så det var rimelig gøy å få prøve seg på et nytt format, sier Bø.

Hovedrollene i «Kids in Crime»: Jakob Oftebro, Lea Myren, Kristian Repshus og Martin Øvrevik Foto: Cameron Daravi/Einar Film Drama

Serien er produsert for TV 2 og TV 2 Play, seriens skaper er Kenneth Karlstad, og manus er skrevet av Kenneth Karlstad og Audun Fagervold Hansen. Serien er lagt til år 2001, og Tommy (spilt av Kristian Repshus) er på rask vei inn i voksenlivet. Ting sklir imidlertid litt ut for Tommy, som brått havner på et sidespor med dop og kriminalitet.

— Det har vært utrolig kjekt å jobbe i teamet til Einar Film Drama, jeg jobber til vanlig i søsterselskapet Willy Nikkers, så det å få ha en slikt ansvar har vært meget gøy, samtidig som det har vært intenst.

Serien omtales som rå, humoristisk og full av spenning. Den gjenspeiler utfordringene og det tøffe ungdomsmiljøet i byen. Jakob Oftebro som er seriens største trekkplaster spiller narkokonge i serien.

— Jakob Oftebro er en meget trivelig, hyggelig og flink fyr. Vi hadde med en del nye skuespillere, som Oftebro spilte på lag med og gjorde gode. Jeg er glad for å ha fått denne muligheten og som har fått lov til å være med på dette prosjektet, avslutter Bø som gleder seg til premieren seinere i høst.