KULTUR: Like over påske, fredag 5. april inntar Showakademiet kulturscenen på Randaberg. De har forberedt litt av hvert for å gjøre showet så familievennlig så mulig.

– Vi er veldig glad i Randaberg, og føler tilhørighet i «den grønne landsbyen». Da vi ringte Torgeir Nes, sa han øyeblikkelig «ja». Vi føler på en veldig gjestfrihet og gleder oss til godt samarbeid med Nes, sier daglig leder for Showakademiet, Cathrine N. Nedrum Lanne.

Foto: Showakademiet

Showakademiet har utvidet med en ekstra dag både i Randaberg, Sandnes og Kvernevik, og etter at de kom helt til finalen av talentkonkurransen «Norske Talenter» har interessen økt.

I Randaberg har de nå 150 medlemmer, mens Showakademiet totalt har 550 medlemmer.

– Det har vært en fantastisk økning, fra 260 i høst til 550 nå. Det er vi ganske godt fornøyde med, fortsetter Nedrum Lanne.

Til showet på kulturscenen, kommer ZingZang, MGP Jr. finalistene (fra 2022) Lisa-Maria og Tobias Frede, som kom på delt andre plass, og ikke minst de mange barna som er medlemmer av akademiet.

– Vi har forberedt leker for publikum, det blir egne og covret låter, og det blir flere nummer kjent fra vår innsats i «Norske talenter». Vi har også fått med oss en konferansier som skal skape stemning, og vi skal gjøre alt vi kan for å gjøre det så familievennlig så mulig, avslutter Nedrum Lanne.