KULTUR: Det er ikke bare bare å hylle to legender, bautaer og ikoniske artister som Whitney Houston og Aretha Franklin, men Christina Bergli sørget for en magisk aften på kulturscenen.

Spesielt gåsehud fikk undertegnede da Bergli åpnet med «I Will Always Love You», og underveis tok mine favoritt Houston låter «One Moment In Time» og «I Have Nothing».

— Disse artistene har litt av en katalog, hadde vi tatt alle disse kunne vi holdt på i ukesvis, sa Christina Bergli, og ja Houston og Franklin har ufattelig mye bra, men spør du meg tok Bergli det aller aller beste av dem begge.

I beskrivelsen av konserten stod det «med flatt gulv blir dette en konsert du ikke bare skal se på, men også kan være med å danse til. For disse artistene har laget sanger en umulig kan sitte i ro til», men da det bare var få minutter igjen før konsertstart måtte Torgeir Nes og resten av de ansatte ved kulturscenen hente fram stoler. Publikum ønsket ikke å stå, men først etter et kvarter med pause begynte folk å danse vilt.

— La meg ta en «selfie» med dere, sa Bergli mot slutten av konserten, skjønner godt hun ønsket å dokumentere det hele, for det er ikke alle som klarer å fylle kulturscenen, faktisk er det svært få.

Det ble på mange måter en magisk opplevelse, og spør du meg så bør Bergli ta dette showet videre, for dette kan bli store greier. For det er svært få som ikke har kjennskap til disse to artistene Bergli hyllet i kveld, de aller fleste kjenner nok til en låt eller to.

Jeg gir konserten terningkast 6, og skulle så gjerne opplevd kvelden igjen. De som ikke brukte fredagskvelden sin på kulturscenen kan angre bittert.

For deg som ikke fikk konserten med deg, her er en liten video: