Hørespill: Terry James Thorpe (i stolen) og noen av skuespillerne i hørespillet.||

KULTUR:

Ute på Tungenes fyr har ett titalls litteraturinteresserte samlet seg til dag to av litteratur- og fortellerfestivalen, Hjemsøkt. Blant publikum sitter Terry James Thorpe, han er spesielt invitert for aftenen. I kveld skal han nemlig servere en liten smakebit på sitt første dramatiserte hørespill; «Devlin Flynn: Occult Detective». Boken er på engelsk og kan fåes fra og med 31. oktober på Google play, Apple book, Binge books og Libro AudioBooks. I tillegg blir det mulig å få tak i hørespillet på Chirp.,

— Planen har aldri vært å tjene penger på denne lydboken, men formidle en historie folk har lyst til å lytte til.

Handlingen i «Devlin Flynn: Occult Detective» er.,

,Når den vakre datteren til en mektig mann blir bortført, blir den okkulte detektiven Devlin Flynn bedt om å hjelpe til med å etterforske den mystiske forsvinningen. Sammen med en ambisiøs ung detektiv avdekker de en farlig organisasjon i hjertet av det britiske imperiet.,De må risikere livet og sjelen deres i en kamp mellom det gode og det onde for å beskytte riket fra mørkere makter.,

Forfatter Thorpe som har bodd i Randaberg siden 1998, har latt seg inspirere av Sherlock Holmes og Constantin når han skrev boken.

— Det ligger mye arbeid bak hørespillet, jeg har brukt lang tid på å få det beste resultatet, både når det kommer til effekter og handling, sier Thorpe og avslutter.

— Bare skuespillerne i seg selv, er verd lyttingen. De er så dyktige at ingen kunne fremført historie bedre.

Bok to er påbegynt og planlagt til neste år, og hver bok skal vare 1,5 time lang. Planen er at første bok etterhvert skal gjøres tilgjengelig på AudioBooks, Audible, Storytel og Scribd. Skuespillerne som har bidratt på hørespillet er Philip Dunford, James Goldwater, Huw Pagler, Katrine Sivertsen, Alice Alzeni, Rob Platt, Fredrig Vagle, Chuck Duncanson, Connor James Thrope.