Thomas er aktuell med ny låt og for tiden ute på juleturné med selveste Antonsen

Det er en travel høst for Thomas Tvedt.
  • Simen Ingemundsen
Publisert: Publisert:

KULTUR: — Da jeg var ferdig med min deltakelse på «The Voice» stod det klart for meg at nå må jeg gi ut egen musikk!, sier Thomas Tvedt til Randaberg24.

Det siste halve året har randabergartisten spilt mye rundt omkring, men også jobbet med å skrive musikk, og få det produsert i studio.

«Hjem» som hans nyeste låt har fått som tittel, er den første sangen som er git ut, og han legger ikke skjul på at det kommer flere låter utover vinteren. Tvedt lover mer pianospill og norske tekster framover.

— Da Ole Edvard Antonsen spurte meg om å være med på juleturné ble jeg både glad og rørt. Jeg har jo spilt kornett i korps selv i mange år, så Antonsen har lenge vært et musikalsk forbilde, forteller Tvedt videre til Randaberg24, som Antonsen hans nye låt «Hjem».

— Når han hadde hørt låten spurte jeg om han kanskje kunne tenke seg å spille på den, noe han sa «ja» til med en gang!, legger han til.

Tvedt er veldig takknemlig over samarbeidet med Ole Edvard Antonsen så langt, som randabergartisten mener er en av de største musikerne vi har i Norge, og i verden.

— Låten heter som nevnt «Hjem», og er et forsøk på å sette toner og ord på hva et hjem kan være. Enten det er et fysisk hjem, eller mer et hjem vi bærer med oss inne i oss et sted, tilføyer Tvedt, som stolt forteller at låten to dager etter den ble sluppet har over 600 avspillinger på Spotify.

Tvedt beskriver selv musikken sin som en ubestemmelig hybrid mellom rolig pop og visesang med innslag av jazz. Kategorisering er han ikke opptatt av, så lenge det han lager betyr noe.

— Jeg håper den vil kunne bety noe for noen som trenger et «Hjem», spesielt nå i juletiden, avslutter Tvedt.

Publisert: