BOKBAD: Han er en selverklært «løs kanon», men du verden hvor mye han har å fortelle. Arvid Mæland var på puben, invitert til bokbad med Simen Ingemundsen.

50–60 personer hadde funnet veien til det som ble en skikkelig artig kveld. Mæland har nemlig haugevis av historier på lager som er verdt å høre på, i det minste for en god latter, noe det var mange av torsdag kveld.

Innledningsvis, for å komme i gang fikk han spørsmål om hva han ville gjort her på Randaberg, kanskje for å vekke litt oppmerksomhet. Han tok det på strak arm (i videoen under).

Mæland bor i dag i Lauperak i Bjerkreim – innover i en dal og litt opp i fjellet.

– For å komme hit i dag ble det en kjøretur i snøstorm over fjelltoppene, men her er jeg, Randaberg.

Han er aktuell med bok – ei bok som heter «Mitt liv som cowboy», for det er han også. Det er faktisk den andre selvbiografien på 10 år om Mæland.

Kvelden på puben var blant annet om hans siste bok. Ei bok han snakket varmt om – og solgte litt av på puben. Mæland leverte godt fra – og man var ikke tvunget til å «hive på en tier» for å få praten i gang.

Det av hvert, men en del dreide seg også om tv-innspillinger som Farmen og Torpet, farmen i Arkansas, hans tredje bryllup i Las Vegas, da kompis Ivan Storm Juliussen havnet oppi ei søppelbøtte i forbindelse med bryllup og mye, mye mer.

Storm Juliussen har forresten vært hans faste forlover, men var visstnok aldri til stede ...

Det blir mer tv også, for «Cowboyen og Kongen» har mer på gang oppe der i Lauperak.

En finfin kveld med Arvid Mæland, det var akkurat det det var.

Flere bilder – bla til høyre