KULTUR: Randabergbu Ingrid Håvardsholm kommer vi til å høre mye fra i fremtiden som kommer.

Nylig ble hun ansatt i TV avdelingen i Pandora Film. Et uavhengig produksjonsselskap som produserer TV – serier, enkeltstående dokumentarer, oppdrags- og reklamefilmer.

Selskapet står bak TV-produksjoner som «Tid for hjem» og «Tid for hage» og dokumentarer som «Hvem er pappa?» og «Det nye landet».

Håvardsholm er en av våre fremtidige TV-serieskapere. Foto: Privat

— Motivasjonen min for filmfaget er å belyse viktige historier og en plattform for å få utløp for kreativitet. Det er så mye man kan gjøre. Det er noen prinsipp, men ingen regler, sier hun til Randaberg24.

I disse dager er hun kinoaktuell med dokumentaren om Torstein Raaby, hvor Håvardsholm var ansvarlig for logikk og castingen av skuespillere, samt ansvaret for skuespillerne. Dette var noe hun trivdes godt med. I tillegg holder hun på å filmer og klipper TV-seriene «Tid for hjem» og «Tid for hage».

Dette er Instagramkontoen til Håvardsholm. Foto: Privat

— Jeg har laget musikkvideoer, kortfilmer og reklamefilmer. Jeg laget en konto på Instagram som heter «Filmlaget», hvor jeg har lagt ut alle prosjektene jeg gjorde på filmskolen.

Hennes rolle i Pandora Film er å være filmfotograf og klipper, og hun valgte å søke på jobben for å kunne ta opp og belyse viktige verdisaker som kan gjøre andre godt. Håvardsholm nevner Rus og Flukt som eksempler på hva som interesserer henne.