KULTUR:

— Vi ble veldig glad da vi fikk beskjeden i går, sier bestevenninnene Sikke Håland og Sara Sandal Østerhus som begge ønsker å kapre rollene som Annie, Kate eller Molly.,

De drømmer begge om å bli skuespiller, har vært elev ved Showakademiet siden høsten 2021, og spilt mot hverandre i oppsetningen "Sound of Music". Nå gleder deg seg til å ta fatt på en ny musikalsk oppsetning, nemlig "Annie Jr.".

— Vi gleder oss til selve oppsetningen og vise det fram til publikum, sier begge samstemt.

De var begge nervøs under audition, men imponerte med sangene "Kan ikke la deg gå" av Melodi Grand Prix-vinner Hennika Eggum Huuse og "Hvor langt jeg må" av Nora Gjestvang fra Disney filmen "Vaiana". Nå håper begge at de kan sette opp Annie Jr. på Varen kulturscene, og ønsker svært gjerne et Showakademi i Randaberg.

— Det hadde vært kjekt om oppsetningen ble satt opp på Varen kulturscene og at vi fikk Showakademiet hit til Randaberg, avslutter Sikke og Sara i kor.

Sikke og Sara har begge sitt originalfilmen Annie fra 1982 og den nyeste versjonen fra 2014. De bruker filmen ofte som en oppvarming til øving og skal begynne å øve sammen. Nå ser de begge fram til premieren den 16. juni, og å spille i oppsetningen fra 16. til 19. juni på Sola konserthus.