VINTERUKEN: Tirsdag morgen fortsatte Vinterugå med Seniorens dag. Vi meldte i går om at arrangementet kl. 09.00 var flyttet fra Frivillighetens hus til kirkestuen og tidlig i dag kom pressemeldingen om at kveldens arrangement med Kjell Elvis, Rannveig og Tore flyttes inn i kirken på grunn av dårlig vær.

Representanter fra Sanitetsforening, Livsglede for eldre, Helselaget og foreningen Landsbytreffet hadde stått grytidlig opp for å smøre rundstykker til de 50 påmeldte. Programmet startet med Birger Lindanger som fortalte om Randabergs historie fra istiden og fram til kommunens 100-årsjubileum.

Tilhørerne satt konsentrert og fulgte nøye med. To av de som hadde møtt opp for å nyte en god frokost var Gudrun Hauvaldstad og Odd Kåre Solheim. Begge synes det var godt å komme seg ut, møte sambygdinger og le litt i lag med andre. I tillegg var Hauvaldstad og Solheim takknemlig for at frivillige i bygda stelte i stand et slikt arrangementet.

— Kjekt å endelig få komme sammen med andre. Gleder meg veldig til konsert med Kjell Elvis seinere i dag, sa begge.

Randaberg Sanitetsforening, Livsglede for eldre, Helselaget og foreningen Landsbytreffet hadde satt i stand et flott arrangement for kommunens morgenfugler. Etter at Birger Lindanger hadde holdt sitt en times lange foredrag ble de oppmøtte guidet en tur gjennom fotoutstillingen og fikk servert sang, musikk og kåseri fra prest og trompetist Einar Arne Garlid.