Svært få er i nærheten så gode som Stavangerkameratene

  • Simen Ingemundsen
Publisert:

RANDABERGFJELLET: Festivalen på fjellet nærmer seg ferdig for denne gang. Etter familiens dag i går, løpefesten i formiddag og en «tress» av lokale artister i kveld, er det ingen tvil om at årets festival ble en stor suksess.

I morgen venter menighetens dag på fjellet med en felles utegudstjeneste og markeringen av «Sammen som kirke i hele verden»

Etter å ha hørt Gilberdal sine poetiske låter og sett Hans Markus Riisdals energiske dansebevegelser til hans egen musikk, var det duket for dagens høydepunkt; Stavangerkameratene.

Kjartan Salvesen, Tommy Fredvang, Glenn Lyse og Ole Alexander Mæland skapte ellevill stemning på scenen fra første til siste låt. Hele sitt felles repertoar ble spilt på rekke og rad, samtidig så Glenn Lyse og Kjartan Salvesen spilte sine Idol-vinnerlåter.

Randaberg24 pratet med de fire stjernene før de skulle entre scenen, der de poengterte sin takknemlighet over å ha blitt invitert til å opptre på Randabergfjellet.

— Glenn har faktisk tatt på seg dress for anledningen, og det er svært sjelden det skjer. Så dette er stort. For selv om ikke Smith & Thell kom, så skal arrangørene få skryt for å løfte frem lokale artister. Det er en slik festival vi trenger i distriktet, sa Salvesen, Fredvang, Lyse og Mæland i formiddag.

Et større fyrverkeri av en avslutning skal en lete lenge etter, og vi i Randaberg24 gratulerer arrangørene med et meget godt gjennomført festival.

Selv om svenske Smith & Thell ikke kom til bygda, ble det noe helt annet med lokale artister på scenen.

Sjekk vårt store bildegalleri fra Stavangerkameratenes konsert i vinduet under: