KULTUR:

— Det er stas å kunne presentere nok en foredragsholder til høstens storsatsning «Foredragsfredager», skriver arrangør Simen Ingemundsen i en pressemelding.,

Ingemundsen litteratur og underholdning gleder seg over at advokatfullmektig Brynjar Meling har sagt ja til å gjeste høstens program. Foredraget hans har fått tittel; «Mitt liv som Mulla Krekars forsvarer», og skal handle om advokatens arbeid som den terrordømtes forsvarer.

Arrangementet går av staben 21. oktober på Randaberg videregående skole, og billettsalget starter allerede i morgen, fredag 1. april.

Brynjar Meling har vært forsvarer i en rekke straffesaker, men de aller fleste kjenner han som forsvarer for Mulla Krekar. Nylig gikk den korte dokumentarserien «Mullaen og Meling» på NRK, som tok for seg en hatet mulla og hans trofaste forsvarer. I løpet av foredraget vil han fortelle om tiden før han ble forsvarer for Krekar, da han jobbet tett på blant annet NOKAS-saken, Christoffer-saken og Kristin-saken. Han vil fortelle om tiden som Krekars forsvarer og tiden etter mullaen ble sendt til Italia. På tross av alvoret i det han arbeider med, er Meling kjent som en engasjerende og underholdende foredragsholder.